Account Manager Fleetmanagement Midden-Nederland

Omschrijving

Als Accountmanager & Netwerker Fleetmanagement voor regio Midden-Nederland bij GPS-Buddy ben jij het visitekaartje van onze organisatie en het eerste aanspreekpunt voor bestaande en toekomstige klanten. Met jouw commerciële drive ben je verantwoordelijk voor de verkoop van modulaire fleetmanagement systemen. Je ontwikkelt en vergroot onze afzetmarkt in deze regio en samen met de afdeling customer services draag je zorg voor een hogere klanttevredenheid bij bestaande klanten en prospects.


About the job
Je bent gedreven, doortastend en commercieel en je werkt nauw samen met collega’s om klanten verder op weg te helpen. Met jouw kennis en ervaring speel je in op operationele en commerciële vraagstukken. Door als een trusted advisor de klant te adviseren, projecten te implementeren en additionele diensten aan te bieden weet je direct waarde toe te voegen aan primaire processen. Samen met onze afdeling customer services speel je een belangrijke rol in het aftersales proces.

 

About us

GPS-Buddy is trendsetter op het gebied van fleetmanagement systemen. Ruim 70 medewerkers bouwen dagelijks aan het succes van de GPS-Buddy Group BV. Wij stellen ons ten doel om onze organisatiestructuur met korte en directe lijnen (inter)nationaal uit te bouwen. Om dit te bereiken willen wij stappen maken als het gaat om de optimalisatie van interne bedrijfsprocessen en streven we naar First Time Right! En dus met elkaar in één keer een klantvraag oplossen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een HAPPY Workplace door de menselijke maat, aandacht en een goede work/life balance!


Vereisten

Jouw toegevoegde waarde:

Je herkent jezelf in de volgende competenties: Assertiviteit, Commerciële drive, Dynamiek, Klantgerichtheid, Luistervaardigheid, Onderhandelen, Overtuigen en Resultaatgerichtheid.

 

En verder breng je mee:

  • Relevante werkervaring met aantoonbare affiniteit in fleetmanagement, logistiek of transport;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring in een commerciële en adviserende rol in B2B omgeving.
  • Je bent woonachtig in de regio Midden-Nederland.


Wat wij bieden?

  • GPS-Buddy is een ambitieuze en internationale organisatie met een informele werksfeer en teamgerichte collega’s.
  • Wij bieden jou alle mogelijkheden voor succes en persoonlijke groei in het dynamische werkveld op het snijvlak van ICT en Automotive.
  • En uiteraard bieden wij je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een individuele bonusregeling, lease-auto, mobiele telefoon en laptop.


What's Next?

Solliciteer nu via “reageer op deze vacture”. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via onze careers website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.