Account Manager & Netwerker België m/v

Omschrijving

De uitdaging:

Als Accountmanager en echte Netwerker ben jij het visitekaartje van GPS-Buddy en het eerste aanspreekpunt voor bestaande en toekomstige klanten in België. Met jouw commerciële drive zorg je voor de verkoop van modulaire fleet management- en telematics systemen en diensten. Je ontwikkelt de afzetmarkt in België door een hogere omzet en rendement bij onze bestaande klanten en prospects.


Wie ben jij?

Je bent een gedreven Netwerker die doortastend samenwerkt met collega’s en de klanten zo goed mogelijk wil ondersteunen. Met jouw kennis en ervaring denk je mee met de klant en speel je in op operationele en commerciële vraagstukken. Door de klant te adviseren, projecten te implementeren en additionele diensten aan te bieden weet je direct waarde toe te voegen. Je speelt een belangrijke rol in het aftersales proces en samen met onze binnendienst zorg je voor een nog hogere klanttevredenheid.


Wat wij bieden?

  • GPS-Buddy is een ambitieuze en internationale organisatie met een informele werksfeer en teamgerichte collega’s.
  • Wij bieden jou alle mogelijkheden voor succes en persoonlijke groei in het dynamische werkveld op het snijvlak van ICT en Automotive.
  • En uiteraard bieden wij je een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals onder andere een individuele bonusregeling, lease-auto, mobiele telefoon en een laptop.


GPS-Buddy
is trendsetter op het gebied van fleetmanagement systemen en met ruim 70 medewerkers bouwen we dagelijks samen aan succes! Wij stellen ons ten doel om onze organisatiestructuur met korte en directe lijnen (inter) nationaal uit te bouwen en daarom is er per direct een vacature ontstaan voor een nieuwe collega in België!

Vereisten

Wat breng je mee?

Je herkent jezelf in de volgende competenties: Commerciële drive, Klantgerichtheid, Luistervaardigheid, Onderhandelen, Overtuigen en Resultaatgerichtheid.

 

En verder breng je mee:

  • Relevante werkervaring, bij voorkeur in de fleetmanagement of transport branche;
  • Afgeronde commerciële opleiding;
  • Werkervaring in een commerciële en adviserende rol in een business-to-business omgeving.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden met focus op het 'closen' van de deal.


What's Next?

Solliciteer nu via “reageer op deze vacture”. Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij u ten sterkste aan direct via onze careers website te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen.